KUKULELE_2016

KUKULELE 2016 esiintyjät

KOTI OHJELMA ESIINTYJÄT MEDIA SIJAINTI YHTEYS

Jane For Tea

Jane For Tea

Jane For Tea -duoa on kutsuttu ufoksi Ranskan musiikkielämässä. Toulousesta kotoisin oleva kaksikko yhdistää musiikissaan muun muassa jazzia, bluesia ja rokkia retrohengessä ja charmantilla ranskalaisella aksentilla. Jane (Séverine Lescure) on kerännyt palkintoja ja menestystä monissa laulukilpailuissa. Hän soittaa mm. ukulelea, banjolelea ja melodikaa. JP (Jean-Pierre Savoldelli) laulaa ja soittaa mm. ukulelea ja rumpuja. Duo kiertää ahkerasti eurooppalaisia festivaaleja ja klubeja, Suomeen se saapuu ensimmäistä kertaa.   
www.janefortea.com

 

Peter Moss

Britti Peter Moss sai ensimmäisen ukulelensa 8-vuotissyntymäpäivälahjaksi  ja on 45 vuoden aikana kehittänyt virtuositeettinsa huikealle tasolle. Normaalin ukulelen lisäksi hän hallitsee yhtä suvereenisti banjoukulelen. Hänen ohjelmistossaan on monia musiikkigenrejä, myös klassista. Hänen ehkä tunnetuin esityksensä on banjoukulelella soitettu Wilhelm Tell -oopperan alkusoitto. Peter Moss on haluttu esiintyjä ukulelefestivaaleilla ja hän on pelkästään tänä vuonna kiertänyt Euroopan lisäksi Yhdysvalloissa ja Australiassa.
www.petermossuke.com

Eesti Ukukeleorkester

Eesti Ukuleleorkester

Eesti Ukuleleorkester on Viron suurin ja aktiivisin ukuleleorkesteri. Vuonna 2014 perustettu yhtye on ehtinyt esiintyä lukuisissa konserteissa ja festivaaleilla ja on hiljakkoin julkaissut äänilevyn. Orkesterissa soittaa 12 monenlaisen musiikkitaustan omaavaa soittajaa, joita yhdistää rakkaus maailman ystävällisimpään ja sosiaalisimpaan soittimeen, ukuleleen. Yhtyeen monipuolisessa ohjelmassa on poplauluja ja vanhoja virolaisia ja kansainvälisiä kappaleita sekä myös klassista ja kansanmusiikkia.
www.facebook.com/eestiukuleleorkester

Jarmo Julkunen

Julkunen tunnetaan monipuolisena kielisoitinten ammattilaisena (kitara, luuttu, ukulele, mandoliini, banjo) ja hän esiintyy säännöllisesti sekä solistina, kamarimuusikkona että erilaisten yhtyeiden ja produktioiden osana. Jarmo Julkusen monipuolisuudesta kertoo se, että hän on toistuvasti esiintynyt muun muassa Radion sinfoniaorkesterin, Helsingin kaupunginorkesterin, Kamariorkesteri Avanti!n, Helsingin barokkiorkesterin,  Dallape/Rajamäen Pojat-yhtyeen, etnojazzyhtye Pipoka ja kansanmusiikkiyhtye KiikkaIisakin kanssa. Julkunen valmistelee parhaillaan suomalaista tangorepertoaaria ukulelelle. (kuva: Pekka Agarth)
www.jarmojulkunen.com 

Karkkilan I Ukuleleorkesteri

Karkkilan I Ukuleleorkesteri

Karkkilan I Ukuleleorkesteri on KUKULELE-festivaalin house band, joka soittaa useissa tilaisuuksissa. Se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maan johtavista harrastajien ukuleleryhmistä, ja se on esiintynyt laajalti myös kotikaupunkinsa ulkopuolella.  Karkkilassa se mielletään epäviralliseksi kaupunginorkesteriksi.  Orkesterin repertoaari on laaja vanhoista jazz-standardeista lattareiden kautta omaleimaisiin omiin biiseihin.
www.facebook.com/Karkkilan-I-Ukuleleorkesteri-463841007151001/

 Erkki Kuuttila

 

 

 

 

 

Erkki Kuuttila

Erkki Kuuttila on maineikas rock-kitaravirtuoosi, joka on löytänyt myös ukulelen mestarillisen soitantansa välineeksi. Mikään tyylilaji ei ole hänelle vieras.  Kuuttila on säveltänyt lukuisia kappaleita Karkkilan I Ukuleleorkesterille, jonka taiteellisena johtajana hän toimii.

WAU

WAU – Warkauden Ukuleleorkesteri

Warkauden Ukuleleorkesteri, WAU, soittaa ja laulaa iloista musiikkia raikkaalla ukulelekierteellä. Laulu raikaa osin korvia hivelevänä, moniäänisenä stemmalauluna.  Havaijin, Karibian tai vaikkapa Irlannin rytmejä saattaa maustaa ukulelen lisäksi huilu tai muu puhallin. Yhtyeessä on puolentoistakymmentä jäsentä.
www.facebook.com/Warkaudenukuleleorkesteri

Tampereen Ukuleleorkesteri

Tampereen Ukulelelorkesteri

Keväällä perustettu Tampereen Ukuleleorkesteri on Suomen suurin ja todennäköisesti uusin iso orkesteri.  Sen riveissä on noin 30 soittajaa.
www.facebook.com/tampereenukuleleorkesteri

Jykylele

Jykylele

Jyväskylä Ukulele Orchestra on perustettu ukulelekurssin mainingeissa vuoden 2015 alussa. Se esittää laulaen ja soittaen koti- ja ulkomaista poppia. Esiintymiskokemusta on karttunut Jyväskylän ja lähialueen tapahtumissa.
www.facebook.com/Jykylele

Vet Pillows

Vet Pillows

Vet Pillows on kolmen nuoren naisen akustinen indiefolk-yhtye Jyväskylästä, joka viihdyttää yleisöltä sukat jalasta. Yhtye laulaa harmonioiden ukulelen säestyksellä. Kokoonpanossa soittavat Emma Oittinen, Tanja Oittinen ja Venla Ruodemäki.
www.facebook.com/vetpillows

Duo Ellu & Julia

Duo Ellu & Julia

Duo Ellu & Julia on kahden vantaalaisen nuoren naisen duo, jonka ohjelmisto on laaja sekoitus suomalaisia ja ulkomaisia covereita aina Jenni Vartiaisesta Michael Jacksoniin. Erityisen tunnettu duo on erilaisista ukulelepotpureistaan, joiden aikana lähes poikkeuksetta myös yleisö innostuu laulamaan mukana. Tämän sympaattisen kaksikon keikoilta ei hyvää menoa ja fiilistä puutu! Kaksikko sai viime vuonna mainetta Suomen paras duo -kilpailussa.
www.facebook.com/duoellujulia

Tuittulan UkuleleorkesteriTuittulan ukuleleorkesteri

Tuittulan Ukuleleorkesteri on kahden naisen hauskanpitosoittelun myötä perustama yhtye.  Bändin musiikki rakentuu fiilispohjaisen stemmalaulun ympärille. Se soittaa musiikkicovereita monesta genrestä, countrysta kotimaisten suosikkien kautta Paranoidiin saakka. Yhtyeen keikkakokoonpano vaihtelee, ja Kukuleleen saapuu solistiukulelistien mukana ainakin myös U-basisti ja rumpali cajoninsa kanssa. www.facebook.com/ukeorkesteri

Sibbe

 

 

 

 

Sibbe ukuleleklovni

Näyttelijä Sirpa Taivainen eli Sibbe klovni naurattaa, laulattaa, taikoo, heiluu ja harrastaa yleistä hölmöilyä yksin ja yhdessä yleisön kanssa.

 

TERVETULOA KARKKILAAN - SUOMEN UKULELEPÄÄKAUPUNKIIN!
 
 

8