KUKULELE 2017 esiintyjät

KOTI OHJELMA ESIINTYJÄT MEDIA SIJAINTI YHTEYS

Veronica Sbergia & Max De Bernardi

Italialaisen Veronica Sbergia ja Max De Bernardi -duon intohimona on 1920-30-lukujen amerikkalainen musiikki, kuten blues, ragtime ja hokum. He vaalivat tämän musiikin perintöä tinkimättä kuitenkaan omasta persoonallisesta tyylistään. Duo on voittanut mm. European Blues Challengen vuonna 2013. Se on kiertää jatkuvasti esiintymässä kansainvälisillä festivaaleilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Veronica on esiintynyt usein myös Mustique Blues Festivalilla Karibialla.
http://www.maxandveronica.com/

     

 

Thom Jackson

Australialainen Thom Jackson kutsuu itseään ukeologiksi. Hän on valloittava viihdyttäjä, jonka esitykset ovat täynnä yllätyksellisiä vaihtoja musiikkityylistä toiseen. Thom myös säveltää ja sanoittaa omaa musiikkia ja taitavana soittajana hän opettaa ukulelensoittoa. Hän kiertää esiintymässä ukulelefestivaaleilla ympäri maailman ja on vieraillut myös KUKULELEssa.
https://www.facebook.com/thomuke

 

Elof & Wamberg

Omaperäisessä tanskalaisessa duossa soittavat Tobias Elof (ukulele) ja Nicolaj Wamberg (kontrabasso). Duo soittaa omaa musiikkiaan, jossa ukulelen herkkä sointi yhdistyy kontrabasson syvyyteen. Soittajat kuvaavat musiikkityyliään harmoniseksi Nordic soundiksi.
http://elofwamberg.dk/

 

Jarmo Julkunen

Julkunen tunnetaan monipuolisena kielisoitinten ammattilaisena (kitara, luuttu, ukulele, mandoliini, banjo) ja hän esiintyy säännöllisesti sekä solistina, kamarimuusikkona että erilaisten yhtyeiden ja produktioiden osana. Jarmo Julkusen monipuolisuudesta kertoo se, että hän on toistuvasti esiintynyt muun muassa Radion sinfoniaorkesterin, Helsingin kaupunginorkesterin, Kamariorkesteri Avanti!n, Helsingin barokkiorkesterin,  Dallape/Rajamäen Pojat-yhtyeen, etnojazzyhtye Pipoka ja kansanmusiikkiyhtye KiikkaIisakin kanssa. Julkunen valmistelee parhaillaan suomalaista tangorepertoaaria ukulelelle. (kuva: Pekka Agarth)
www.jarmojulkunen.com 

 

GrUS

Grus eli Grankulla Ukulele Sällskap on soittanut yhdessä 3 vuotta. Grus ei soita tyypillisiä ukebiisejä, vaan tekee omia sovituksia ja ns. medley-pohjalla toimivia biisejä, esim. Grieg, Mozart, Vivaldi, Beatles, Turtles -linjalla. Sekaan mahtuu myös vanhoja bigband-sovituksia, elokuvamusiikkia jne. Kuusi laulavaa ukeistia takaa monipuolisen ja viihdyttävän ohjelmiston! Kauniaisissa vaikuttavan ryhmän motto on: "Keep on Grusing because we are Grusified!"
https://www.facebook.com/grus10/?fref=ts

 

Karkkilan I Ukuleleorkesteri

Karkkilan I Ukuleleorkesteri on KUKULELE-festivaalin house band, joka soittaa useissa tilaisuuksissa. Se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maan johtavista harrastajien ukuleleryhmistä, ja se on esiintynyt laajalti myös kotikaupunkinsa ulkopuolella.  Karkkilassa se mielletään epäviralliseksi kaupunginorkesteriksi.  Orkesterin repertoaari on laaja vanhoista jazz-standardeista lattareiden kautta omaleimaisiin omiin biiseihin.
www.facebook.com/Karkkilan-I-Ukuleleorkesteri-463841007151001/

WAU

WAU – Warkauden Ukuleleorkesteri

Warkauden Ukuleleorkesteri, WAU, soittaa ja laulaa iloista musiikkia raikkaalla ukulelekierteellä. Laulu raikaa osin korvia hivelevänä, moniäänisenä stemmalauluna.  Havaijin, Karibian tai vaikkapa Irlannin rytmejä saattaa maustaa ukulelen lisäksi huilu tai muu puhallin. Yhtyeessä on puolentoistakymmentä jäsentä.
www.facebook.com/WarkaudenukuleleorkesteriTampereen Ukulelelorkesteri

Tampereen Ukuleleorkesteri on Suomen suurin ukuleleorkesteri, vahvuuteen kuuluu n. 50 soittajaa. Mukana ovat valovoimaiset laulusolistit ja paljon muita soittimia ukulelejen lisäksi. Orkesterin vahvuuksia ovat tamperelaisuus, hyväntuulisuus, ja monipuolisuus. Tampereen Ukuleleorkesteri perustettiin vuonna 2016, ja se on jo opittu tuntemaan tyylikkäänä ja viihdyttävänä kokoonpanona.
www.facebook.com/tampereenukuleleorkesteri

VOPulele

Vopulele on hämeenlinnalainen vuonna 2014 perustettu ukuleleorkesteri, jonka ohjelmistossa on musiikkia keskiajalta tähän päivään: klassista, kansanmusiikkia, jazzia, bluesia. Myös ihastuttavaa harpun soittoa voidaan kuullaa ukulelen säestyksellä.
https://www.facebook.com/VOPulele-1630562920504240/?fref=ts

UkuLissut

Yhtyeessä soittaa ja laulaa kymmenen aikuista naista Keravalta, Järvenpäästä ja Tuusulasta. Sen ohjelmistoon kuuluu vanhoja iskelmiä 50-60-luvuilta, kansanmusiikkia, folkkia ja nykyiskelmiä. UkuLissuilla on oma ohjelmisto myös lapsille.
www.facebook.com/ukulissut/ 

Ukulele Express

Ukulele Express on nuori orkesteri, jonka sekä moniääninen laulu että virtuoosimaiset ukulelesoolot aina herättävät ihastusta. Yhtyeen ohjelmisto on monipuolinen, sisältäen 1920-luvun jazzia, Beatles-sävelmiä ja myös muusikoiden omia sävellyksiä. Yhtye on esiintynyt lukuisissa tilaisuuksissa sekä koti- että ulkomailla ja myös järjestänyt oman ukulelefestivaalin Helsingissä vuonna 2015.
www.facebook.com/UkuleleExpressfinland/

Elsi Sloan

Elsi Sloan on 17-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka rakastaa esiintymistä. Hänen musiikkini on nuorta, suoraa ja poukkoilevaa, suoraan elämästä ja sydämestä, leikkisästi ja vakavissaan. Musiikin genre liikkuu folkin, popin ja jazzin välimaastossa. Elsi on energinen lavapersoona. jonka päätavoitteena on tehdä ihmiset onnellisiksi.


U3

U3 on vähintään kolme ukulelea ja kitara. Rennolla otteella, iisejä biisejä. Bändin alkuaskeleet otettiin kolme vuotta sitten, kun ystävien häihin pitikeksiä yllätysohjelmaa. Siitä se lähti...


PuistoPellet

PuistoPellet naurattavat, laulattavat, taikovat, heiluvat ja harrastavat yleistä hölmöilyä yksin ja yhdessä yleisön kanssa.

TERVETULOA KARKKILAAN - SUOMEN UKULELEPÄÄKAUPUNKIIN!
 
 

8