Esiintyjät

Esiintyjistä (tiedot täydentyvät kevään aikana)

VOPulele 

Vopulele on hämeenlinnalainen vuonna 2014 perustettu ukuleleorkesteri, jonka ohjelmistossa on musiikkia keskiajalta tähän päivään: klassista, kansanmusiikkia, jazzia, bluesia. Mahdollisesti myös ihastuttavaa harpunsoittoa ukulelen säestyksellä. Kirkkokonsertissa keskiössä on barokkisoitanta.

 

KUKELIUS

Erkki Kuuttila on maineikas rock-kitaravirtuoosi, joka on löytänyt ukulelen soitantansa sekä sävellyksiensä inspiraatioksi. Kuuttila on Karkkilan I Ukuleleorkesterin taiteellinen johtaja ja koonnut jokaiseen Kukulele-festariin omaperäisen Kukelius-kokoonpanon oman orkesterinsa soittajista sekä vierailevista tähdistä. Myös tänä vuonna nähdään uudenlainen Kukelius – vierailevia tähtiä tulossa ainakin Portugalista ja Helsingistä. 

 

 

 

Jarmo Julkunen

Monipuolinen kielisoitinten taituri (kitara, luuttu, ukulele, mandoliini, banjo). Hän esiintyy säännöllisesti sekä solistina, kamarimuusikkona että erilaisten yhtyeiden ja produktioiden osana. Jarmo Julkusen monipuolisuudesta kertoo se, että hän on toistuvasti esiintynyt muun muassa Radion sinfoniaorkesterin, Helsingin kaupunginorkesterin, Kamariorkesteri Avanti!n, Helsingin barokkiorkesterin,  Dallape/Rajamäen Pojat-yhtyeen kanssa ja vieraillut myös suomenruotsalaisen mieskuoro Manifestumin projektissa. Jarmo on ukettaja, joka todellakin hallitsee soittimensa ja on aidosti kiinnostunut soitannan eri tyylilajeista. Jarmo on tuttu esiintyjä jo viime vuoden Kukule-festivaalilta, ja nyt hän tuo jälleen uudenlaista twistiä ukulelegenreen.

Mariko

Tunnettu Kwan-yhtyeestä, joka oli yksi 2000-luvun suosituimmista bändeistä Suomessa. Mariko vietti useita vuosia Yhdysvalloissa ja palasi Suomeen joogaopettajana ja huikeana laulajana. Mariko on tauon jälkeen alkanut luoda musiikkia, sekä jo keikkaillut jonkin verran. Esiintyminen saa Marikon sielun syttymään ja yleisön innostumaan.

UkuLissut 

Yhtyeessä soittaa ja laulaa kymmenen aikuista naista Keravalta, Järvenpäästä ja Tuusulasta. Sen ohjelmistoon kuuluu vanhoja iskelmiä 50-60-luvuilta, kansanmusiikkia, folkkia ja nykyiskelmiä. UkuLissuilla on oma ohjelmisto myös lapsille. Mukaansatempaava ja raikas rouvaryhmä.

Karkkilan I Ukuleleorkesteri

Mitäpä olisi nämä festivaalit ilman oman kylän ukettajia? KUKULELE-festivaalin houseband on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maan johtavista harrastajien ukuleleryhmistä. Se on esiintynyt laajalti kotikylän ulkopuolella – Varkauden Winter Ukulelefesteiltä Kaustisten ja Someron kautta Helsingin Espalle. Karkkilassa ryhmä mielletään epäviralliseksi kaupunginorkesteriksi.  Ryhmän esitykseen sisältyy jazz-standardeja, lattareita sekä omaleimaisia omia ukebiisejä. Jokainen keikka on erityinen.

 

JUSTIN GIRLS AND BOYS 

Bändin jäsenet ovat pitkän linjan musiikin harrastajia, monella on taustaa kuorolaulajana tai bändisoittajana. Mahtuupa mukaan yksi ammattimuusikkokin. Ukulelejen, ukebasson ja rytmisoittimien lisäksi bändin jäsenet soittavat mm. kazoota, pyykkilautaa ja melodicaa. Justin Girls and Boysien ohjelmisto koostuu pääosin rockklassikoista, välillä käväistään popin ja soulin, bluesin ja discohittienkin puolella. Musiikkia tehdään määrätietoisesti, iloa ja huumoria unohtamatta.

 

Pin It on Pinterest