Esiintyjät 2021

Trilobeatit

Ukuleletrio TRILOBEATIT kuulostaa hyvältä talossa ja puutarhassa. Se esittää pääosin omia piisejä ja piitlestä – omailmeiset kappaleet, taitava ukulelensoitto ja stemmalaulu vievät kuulijan sinne sun tänne, ehkä takaisinkin.Trilobeatit on sisko ja sen veli plus kaveri; Rauni ja Seppo Rokka + Esa Lehtinen.              

Facebook: https://www.facebook.com/trilobeatit/

Kukelius

Erkki Kuuttila on maineikas rock-kitaravirtuoosi, joka on löytänyt ukulelen soitantansa sekä sävellyksiensä inspiraatioksi. Kuuttila on Karkkilan I Ukuleleorkesterin taiteellinen johtaja ja koonnut jokaiseen Kukulele-festariin omaperäisen Kukelius-kokoonpanon oman orkesterinsa soittajista sekä vierailevista tähdistä. Myös tänä vuonna nähdään uudenlainen Kukelius. Vierailevana tähtenä kirkkokonsertissa huippukitaristi ja laulaja Ari Siikasaari.

Tuittulan Ukuleleorkesteri

Ukulele on filosofia. Ukulelea soittaessa ei voi olla pahalla päällä tai viimeistään kun alkaa soittaa, katoaa paha mieli.
Hauholainen Tuittulan Ukuleleorkesteri on perustettu seitsemän vuotta sitten ja ajan saatossa se on vakiintunut nelihenkiseksi kokoonpanoksi. Keikkoja orkesteri on tehnyt 1-5 henkisillä kokoonpanoilla, joten Tuittulassa Ukuleleorkesterikin on filosofinen käsite. Vahvan stemmalaulun, soinnikkaan basson ja punkrockista vaikutteita saaneen rumpaloinnin yhdistelmä luo rennon hyväntuulisen setin populäärimusiikkia monelta vuosikymmeneltä

Mika Ikonen

Mika Ikonen tuli alun perin tunnetuksi 90-luvulla XL5-yhtyeen solistina. Käsityöläiset-yhtyeessä hän on esiintynyt 22 vuotta. Ukulelen soittamisesta Ikonen innostui vuonna 2017, ja on käyttänyt pientä soitinta sävellystyössään.

Ikosen ensimmäinen sooloalbumi Kuu ja maa ilmestyi 2016. Singlejä ovat Kaikki on oolrait (2015), Kesäkuun aikaan, Anna mun halata ja Niinku Nykäsen Matti (2016), 7 Donaa ja Bulevardin puu (2019) ja Sä tiedät ja Ainoo (2020)

Musiikkivideoita on seitsemän, uusien levyjen yhteyteen tehdään useita videoita.

mikaikonen.fi

Karkkilan I Ukuleleorkesteri

Mitäpä olisi nämä festivaalit ilman oman kylän ukettajia? KUKULELE-festivaalin houseband on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maan johtavista harrastajien ukuleleryhmistä. Se on esiintynyt laajalti kotikylän ulkopuolella – Varkauden Winter Ukulelefesteiltä Kaustisten ja Someron kautta Helsingin Espalle. Karkkilassa ryhmä mielletään epäviralliseksi kaupunginorkesteriksi. Keikoilla on mutkaton ja mukava meininki. Ryhmän esitykseen sisältyy jazz-standardeja, lattareita sekä omaleimaisia omia ukebiisejä.

KIIUB

Karkkilan toinen ukulelebändi on musisoinut yhdessä vuodesta 2019. Ryhmä on myös keikkaillut ahkerasti. Kiiubin ohjelmisto on letkeää ja iloista – lavashowssa ripaus hulluttelua. Jokainen keikka on elämys.

Kelluke

Uusin karkkilalainen laulu- ja ukuleleyhtye. Jäsenet ovat taitavia esiintyjiä sekä soittajia. Kellukelaiset ovat jo vuosien ajan laulaneet niin kuorossa kuin ukuleleorkesterissa. Nyt Kelluke ensimmäistä kertaa Kukulen lavalla.

Barokkiyhtye Galantina

Barokkiyhtye Galantina on viime vuosituhannella perustettu vanhan
musiikin yhtye, joka soittaa täysbarokin musiikkia 4 – 25 hengen
vahvuisilla kokoonpanoilla. Collegium musicum -perinteen mukaisesti
soittajistoon kuuluu musiikin ja muiden elämän alueiden ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia.
Galantina on tehnyt runsaasti yhteistyötä eri laulajien ja kuorojen
kanssa kirkkomusiikissa. Suomen lisäksi Galantina on konsertoinut
Saksassa ja Italiassa.

Barokkiyhtye Galantinan konsertissa  kuullaan pienehköille kokoonpanoille tehtyjä konserttoja ja sonaatteja.