Kukulele_2015_300
FI EN
KOTI OHJELMA ESIINTYJÄT MEDIA SIJAINTI YHTEYS
 

KUKULELE 2015 esiintyjät

 

Paul_Moore

Paul Moore

Pitkän ja värikkään musikaalisen taustan omaava Paul Moore on tunnettu mm. one man bandinä, viihdyttäjänä, musiikkipedagogina ja jazz-bandleaderinäkin. Sellaista ihmistä on tuskin syntynyt, joka pystyisi kielimuurista huolimatta pystyisi seuraamaan Paulin mukaansa tempaavaa showta naama peruslukemilla. Israelissa asustava Paul Moore on tunnettu myös Ukuleles For Peace (UFP) projektin isänä. UFP on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton projekti, joka on kerännyt arabi- ja juutalaislapsia yhteen ja rakentanut heistä myös Israelin ulkopuolella esiintyneen rauhanorkesterin. 
http://www.paulmooremusic.com/
http://www.ukulelesforpeace.com/

 

Herman_Vandecauter

Herman Vandecauter

Jo viidettä taitelijavuosikymmentään käyvä Herman Vandecauter on vahva klassisen ja erityisesti historiallisiin kielisoittimiin pohjautuvan taustan omaava belgialainen ukulelemaestro. Luutun ja klassisen kitaran puolelta lähtöisin oleva Herman on kiistatta maailman johtavimpia klassista ja vanhaa musiikkia ukulelella tulkitseva musiikkitaiteilija. 
http://www.ukulelebelgium.be/ 

 

Rita_Braga

Rita Braga 

Portugalilaisen ”samettiääniseksi ukulelesatakieleksi” luonnehditun Rita Bragan repertuaari venyy 1920 -luvun kupletti-jazzista kotimaansa balladeihin, serbialaiseen kansanmusiikkiin ja korealaiseen poppiin, jota väritetään tarpeen vaatiessa vaikka ruotsalaisella polkalla. Musiikkitieteitä Lissabonin Yliopistossa opiskellut Rita toimii estradien ulkopuolella mm. ääninäyttelijänä lasten animaatioelokuvia varten ja säveltää musiikkia oman tuotantonsa ohella myös elokuva- ja mainostarkoituksiin.
https://ritabraga.bandcamp.com/  


UkEt

UkEt 

Suomen johtavaksi ukulelebändiksi mainittu ja Helsingin Sanomien ”ukulelen evankelistoiksi” noteeraama UkEt lienee tuttu nimi kaikille kotimaisille ukulelen ystäville. UkEt on kiertänyt jo usean vuoden ajan kotimaisia estradeja saavuttanut erityistä suosiota mukaansatempaavilla ukuleletyöpajoillaan ja aina barokista jazzin ja bluesin kautta punkkiin kattavan musiikkikirjon täyttävillä esiintymisillään. 
https://uketsite.wordpress.com/

INTO

INTO

INTO on helsinkiläinen kvintetti, joka soittaa akustista musiikkia jazz-otteella. Yhtyeessä ukulele ja laulu saavat tukea kitarasta,cajonista ja kontrabassosta.
http://www.facebook.com/intoensemble

Mukulele

Klovni Elviira ja Mukulele -orkesteri

Vuosikaudet touhuiltuaan Elviira lomaili Hulahulamaassa ja löysi seurakseen joulupukin veljenveljenpojan ja sen kaksi hawaijipaitaista kaveria. Ukulelet, haitari ja kontrabasso säestävät laaadukkaiden tekijöiden tuoreita lastenlauluja. Lauluissa seikkailevat niin leppäkertut kuin leijonat välillä lötköttäen ja välillä villisti pomppien. Eikä yhteisleikeiltä voida välttyä, kun svengaava soitto puraisee sinua rytmivarpaasta. Ohjelmisto sopii parhaiten 3-100-vuotiaille.
https://www.facebook.com/klovnielviiramukulele

 

Ukentlemen

Ukentlemen
https://www.facebook.com/ukentlemen

Karkkilan_I_Ukuleleorkesteri

Karkkilan I Ukuleleorkesteri

KUKULELEN isäntäkaupungin "virallinen" ukuleleorkesteri esittää monipuolisesti musiikkia Beatles-biiseistä ikikivihreisiin jazzstandardeihin. Soittavan ja laulavan rennon ryhmän esiintymisistä ei puutu huumoriakaan. Orkesteri lienee Suomen suurin ukuleleryhmä, sillä siinä on soittajia parhaimmillaan toistakymmentä.  (Kuva: Eero Kulla)

TERVETULOA KARKKILAAN - SUOMEN UKULELEPÄÄKAUPUNKIIN!